Nieuws

Uitnodiging: NVIH Algemene Ledenvergadering

11 juli 2017 No Comments

De NVIH nodigt jou als betrokken lid van de NVIH, van harte uit deel te nemen aan de Algemene Ledenvergadering van op 12 september 2017.

Hierin vertellen we je graag over de voortgang en de toekomst van de NVIH, waaronder een verandering in de samenstelling van het bestuur, de agenda van 2017/2018 en een aankomend bijzonder evenement.

De Algemene Ledenvergadering wordt gehouden bij Coulisse, een toonaangevende leverancier van raambekleding. Een uitgelezen kans om je kennis op het gebied van raam- bekleding te vergroten.

Over Coulisse
Bij Coulisse leven ze raambekleding. Op basis van de laatste trends en ontwikkelingen ontwerpen ze eigen producten en collecties, die ze vervolgens over de hele wereld laten produceren en in de markt zetten. Tot het assortiment behoren onder meer rolgordijnen, plissés, lamellen en vouwgordijnen. Binnen Coulisse zijn er twee bedrijfsonderdelen, waarbij de divisie Components zich richt op het leveren van hun producten in onderdelen voor de maatwerkbranche, en de divisie DIY op het leveren als gereed product voor de doe-het-zelfmarkt. Coulisse is wereldwijd bekend om hun gevoel voor design en innovatie en om hun marketingaanpak. Hiermee creëren ze concepten, nieuwe functionaliteiten, stijlen en sferen en bieden zij hun klanten unieke mogelijkheden om zich in de markt te onderscheiden.

Programma
13.00 uur ontvangst met een “Twentse Lunch”
13.45 uur kick-off door Chris Roetgering directeur/eigenaar
14.00 uur start bezichtiging van  – Headquarters Coulisse, – High value magazijn,
Engineering en ontwikkeling, – Coulisse Tech Center, – Marketinggroep voor de
trend voor 2018
15.30 uur koffie op z’n Enters
16.15 uur start ALV voor leden
16.45 uur Kuierborrel
18.00 uur Het Enterse eind, terug naar huis vol inspiratie en kennis

Locatie: Veldegge 10, 7468 DJ Enter; van hieruit gaan wij naar een ander adres!

Aanmelden als gebruikelijk via email naar info@nvih.nl of mobiel 06 128 54 324.
Introduces zijn welkom!