Bezoek Wijnhavenkwartier Den Haag – 28 maart 2018

| Nieuws

De Haagse Architectuurprijs de Nieuwe Berlagevlag, een vakprijs voor het meest ruimtelijke project in Den Haag, is toegekend aan het Wijnhavenkwartier. Als één van de vijf genomineerde projecten is het Wijnhavenkwartier gekozen uit bijna 50 inzendingen.

Het Wijnhavenkwartier, de transformatie van het voormalig ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties is gelegen aan de Turfmarkt. Het ontwerp is van Geurts & Schulze architecten. Met haar 50.000 m2 kantoorruimte is het Wijnhavenkwartier één van de grootste kantoortransformaties van Nederland.

Een deel van de Haagse campus van de Leidse Universiteit is hier sinds begin 2017 gevestigd. Studio Leon Thier realiseerde hier met medewerking van StudioLEFT een open studielandschap dat aanzet tot kennisdeling.

Locatie          : Turfmarkt 99,  2511 DP  ‘s Gravenhage
Programma:
13.00 uur      : Inloop; koffie/thee
13.30 uur      : Start programma
Presentaties van Leon Thier van Studio Leon Thier en Floor Thier van
StudioLEFT, rondleiding door kantoren, studielandschap en auditorium en
aansluitend drankje/hapje
17.00 uur      : Eind programma

Aanmelden via e-mail info@nvih.nl of mobiel 06 128 54 324.
Introducés zijn welkom!

Bijeenkomst Harderwijk 14-12-17 ** VOL **

| Nieuws

 

UITNODIGING


BIJEENKOMST  NVIH  14 DECEMBER 

**** WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING KUNNEN WE HELAAS GEEN AANMELDINGEN MEER AANNEMEN ****


Nanet Schaap en Sjoerd Memelink, projectadviseur en manager vastgoed van organisatiebureau Twynstra Gudde gunnen ons een blik in de toekomst op het gebied van huisvesting en nemen ons mee in een 3-tal trends t.w.: Smart Buildings, Healthy Offices en Vastgoed en Services.

Nanet Schaap

Als design manager stimuleer en waarborg ik de samenwerking tussen de gebruiker en de ontwerpende partijen. Mijn motto “geef ontwerpers vrijheid, geef gebruikers zekerheid”.Sjoerd Memelink


Als projectadviseur en –manager Vastgoed werk ik zowel aan de maatschappelijke en culturele projecten als projecten voor de commerciële sector. Vastgoed en huisvesting is maatwerk en vergt elke keer weer een aanpak passend bij de ambities, uitdagingen en thema’s van de gebruiker en/of het project.


Altijd al nieuwsgierig geweest wat deze trends inhouden……..kom dan 14 december naar onze bijeenkomst in de California Creatieve Industrie en je hoort er alles over!
 
Wij sluiten het jaar 2017 af met een gezellige “aangeklede” borrel!


Inloop            : 14.30 uur
Presentatie   : 15.00 uur
Afsluiting      : 19.00 uur

Locatie: California Creatieve Industrie
Adres  : Deventerweg 2A, 3843 GD Harderwijk

Aanmelden via info@nvih.nl of mobiel 06 128 54 324
Introducés zijn welkom!